Elke maand heldere en aansprekende teksten waarmee je jouw technische bedrijf op de kaart zet

Herken je dit?

– Het staat al weken op je to-do-lijst: een bericht schrijven over je nieuwste project. Maar je agenda is vol en andere zaken hebben prioriteit. Met een onbevredigd gevoel schuif je het – weer – door naar volgende week.

– Natuurlijk weet je wat jouw bedrijf bijzonder maakt. Maar het opschrijven? Dat is andere koek. Wanneer je toch een poging waagt staat er wel wat op papier, maar ben je hier niet helemaal blij mee. Het komt niet écht over.

– Je hebt een geweldig team, jullie werken op een bijzondere manier en realiseren projecten om trots op te zijn. Dat mag iedereen weten. Maar het valt bijna niemand op. Het frustreert je dat mogelijke nieuwe klanten en collega’s dit niet zien.

– Jij hebt de leukste baan van de wereld. Je werk geeft je ontzettend veel energie. Alleen teksten schrijven om je bedrijf onder de aandacht te brengen? Dat vind je gewoon echt niet leuk.

– Jij plaatst met regelmaat een bericht op social media, maar hebt niet het gevoel dat dit iets oplevert. Je krijgt weinig reacties en de interactie is ver te zoeken. Je weet dat je hier meer uit kunt halen, maar hoe?

Heldere teksten die laten zien waar jouw bedrijf voor staat, zonder dat jij hier omkijken naar hebt? Ik ga graag voor je aan de slag!

 • Anderen zien jou als de expert die je bent
 • Klanten en relaties complimenteren je met jouw werk
 • Mogelijke nieuwe klanten en medewerkers weten je te vinden
 • Omdat je schrijven van je to-dolijst kunt schrappen, krijg je bovendien meer rust in je hoofd en in je agenda

Compleet ontzorgd worden op het gebied van tekst: dat lijkt je wel wat. Niet langer zelf schrijven, maar jouw verhaal face-to-face of per telefoon delen. Waarna je heldere, pakkende teksten in jouw mailbox ontvangt. Een blog met jouw kijk op een nieuwe ontwikkeling, een artikel over een afgerond project of een social mediapost die op reacties kan rekenen.

Er staan met regelmaat nieuwe berichten op je website en social media, zonder dat jij hier omkijken naar hebt. Zo is je bedrijf goed zichtbaar bij (mogelijke nieuwe) klanten, collega’s en relaties, met positieve gevolgen.

Lijkt jou dit wel wat? Dan is een tekstabonnement iets voor jou.

Ga samen met mij drie maanden aan de slag met teksten voor jouw website en social media

Met een tekstabonnement heb je een in-house tekstschrijver, zonder dat je iemand in dienst hoeft te nemen. Ik verdiep me in jouw bedrijf, waarna we samen een plan van aanpak maken. Vervolgens neem ik al jouw tekstwerk uit handen. Maandelijks ontvang je verschillende teksten voor je website en social media die jouw doelgroep(en) aanspreken en helpen jouw doelen te bereiken.

Wat zit er in dit abonnement?

 • Tijdens een kick-offgesprek verdiep ik me in jouw bedrijf
 • Je ontvangt een beknopte analyse en plan van aanpak voor jouw tekstwerk
 • Maandelijks ontvang je een reminder en is er een kort telefonisch overleg
 • Maandelijks schrijf ik artikelen en/of social mediaposts met waarde voor jouw bedrijf

Op basis van jouw wensen doe ik je graag een voorstel voor een tekstabonnement op maat.

Dit levert een tekstabonnement jou op:

 • Goede, heldere en pakkende teksten, zonder dat jij hier omkijken naar hebt.
 • Met regelmaat nieuwe teksten op jouw website en social media, waardoor (mogelijke) klanten en medewerkers niet om jou heen kunnen.
 • Een betere zichtbaarheid en vindbaarheid, waardoor je meer leads genereert.
 • Rust in je hoofd en agenda: je kunt schrijven je to-do-lijst schrappen.
 • Je laat zien dat jij een expert bent in jouw vakgebied, waardoor mensen en bedrijven graag met jou willen samenwerken.
 • Professionalisering van je bedrijf, wat je wederom een aantrekkelijke samenwerkingspartner maakt.

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor een abonnement?

Een abonnement zorgt voor een stok achter de deur om elke maand aan de slag te gaan met teksten voor jouw website en social media. Door de continuïteit die dit oplevert schiet je geen losse flodders, maar dragen jouw teksten écht bij aan een doel.

Welke duur heeft een tekstabonnement?

Een tekstabonnement heeft een minimale duur van drie maanden. Hierna kun je het per maand verlengen.

Hoe zit het met auteursrecht?

Na afronding van een tekst draag ik het auteursrecht aan jou over. Je kunt de tekst dan gebruiken zoals jij wilt.

Wat als ik meer of minder schrijfwerk heb?

Ik denk graag met je mee. Het is mogelijk om bij minder schrijfwerk jouw teksten mee te nemen naar de volgende maand. Extra teksten zijn mogelijk als mijn agenda dit toelaat. Met een abonnement hebben jouw opdrachten voorrang op die van andere opdrachtgevers.

Staat jouw vraag er niet bij?