Tekstschrijver voor technische bedrijven

Wat kan ik voor jou doen?

Als freelance tekstschrijver zet ik jouw verhaal op papier. Met tien jaar professionele ervaring in uiteenlopende branches, vind ik voor elke tekst de juiste vorm en toon. Ik help je jouw boodschap te delen, waardoor jij je zichtbaarheid vergroot, je onderscheidt van anderen, zorgt voor verbinding én jouw ideale klanten trekt. Mijn werkwijze is betrokken, informeel en flexibel. Indien gewenst neem ik ook de coördinatie van trajecten voor mijn rekening en bewaak ik de deadlines. Zo zorg ik ervoor dat jij geen omkijken hebt naar je tekstwerk. Als ondernemer heb je het tenslotte al druk genoeg!

Van brainwave tot blog

Jouw kijk op een ontwikkeling, ervaring tijdens een project, nieuwe techniek of werkwijze. Heb jij iets te vertellen, maar geen tijd, zin of schrijftalent om je verhaal helder en pakkend op papier te zetten? Dan doe ik dat voor je! Brand los tijdens een telefonisch interview en krijg een kant-en-klare blog retour.

Project in de spotlights

Laat zien wat jij in huis hebt. In een uitgebreid artikel zoom ik in op jouw project, van plan van aanpak tot en met het resultaat. Mét quotes van jouw klant over het onderscheidend vermogen van en de samenwerking met jouw bedrijf.

Tekstabonnement

Heldere en aansprekende teksten voor je website en social media, zonder dat jij hier omkijken naar hebt? Met een tekstabonnement neem ik jou alle zorg uit handen. Maandelijks ontvang je verschillende teksten die jouw doelgroep(en) aanspreken en helpen jouw doelen te bereiken. Je profileert je als expert en bent beter zichtbaar en vindbaar, waardoor (mogelijke nieuwe) medewerkers niet om jou heen kunnen. Je krijgt rust in je hoofd en agenda: schrijven kun je van je to-do-lijst schrappen.

Overige teksten

Heb jij een andere tekstvraag? Met twaalf jaar professionele ervaring help ik je graag met uiteenlopende teksten.

Brieven bij bijzondere momenten
Redigeren
Websiteteksten
Nieuwsbrieven
Magazines
Social mediaberichten
Jaarverslagen

Neem contact met mij op voor een aanbod op maat.